juhannus

Maailma loppuu perjantaina!

Elämme lopun aikoja. Maailma täytyy saada valmiiksi kaksi kertaa vuodessa: jouluna ja juhannuksena. Tulevan juhannuksen haamu on vain muutaman päivän päässä. Perjantai-aamuun mennessä täytyy saattaa oma inbox siedettävään kuosiin, syksyn tarjouspyynnöt lähetettyä alihankkijoille sekä muut kevään seisseet asiat pois omasta niskasta.

Ongelma on, että niin tekevät kaikki muutkin. Tekemättömät työt kiertävät kehää, huonosti eteneviin projekteihin tekohengitetään tekemisen tuntua ja kaikilla on järjetön kiire. Toki tunnemme itsemme tehokkaiksi, kun edistämme asioita, mutta monella menee tästä touhotuksesta toipumiseen ensimmäinen lomaviikko. Tietotyöläisen kierrätystä pahimmillaan.

Se neljä kuukautta seissyt projekti ei etene heinäkuun aikana – siihen voi palata elokuussa. Jos sähköposti on ongelma, kyllä äänekkäin huutaja on se, jolla on todellinen tarve. 

Maailma ei lopu juhannuksena: annetaan toisillemme ihmisarvoinen loma.

Blogi ja kirjoittaja vetäytyvät heinäkuuksi lomalle edistämään kirjaprojektia toiminnallisesta kouluttamisesta, josta enemmän sitten syssymmällä. Hyvää kesää!

Share on FacebookTweet about this on Twitter

, , , ,

No comments yet.

Vastaa

Fuelled by IMPROVment.