Kun tie nousee pystyyn…

Katselen päivittäin viimeisintä blogin otsikkoa: ”Kevät ei ole menetetty.” Tosin yksi kevät meni ja toinenkin melkein, sillä päiväys on tammikuulta 2015.

Tie nousi pystyyn. Aktiivinen päivitystahti lopahti siihen, että en ollut tyytyväinen ulkoasuun ja kun aikaa kului enemmän ja enemmän, kynnys päivittää nousi koko ajan. Oliko ulkoasu se oikea syy vai tekosyy jollekin alitajuiselle, en osaa sanoa. Eikä sillä loppujen lopuksi ole väliä, sillä Leikkivä Liikemies on täällä taas.

Tähtäämme päivitystahtiin kerran viikossa, aktiivisia bloggareita ovat Jani ja Simo. Blogi sai uuden ulkoasun, kerro mitä tykkäät? Sisältö tulee olemaan vuorovaikutuksesta, improvisaatiosta ja muustakin ihmisten välisestä.

Lukusuosituksena sillä välin Terhi Upolan blogaus, kuinka journalistien koulutuksissa battlataan eli joukkueiden kesken yhdistetään kaksi toisiinsa liittymätöntä ideaa ja rakennetaan niiden päälle. Fasilitaattori sanoisi pakotetuksi assosiaatioksi (Forced Random Combination) ja improvisoija taas sanoisi idean rakentumista ”Joo, ja…” leikiksi.

”Jos ihmiset eivät hassuttelisi, ei mitään älykästäkään tapahtuisi.” -Ludwig Wittgenstein
Share on FacebookTweet about this on Twitter

, , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Fuelled by IMPROVment.