IMG_20160420_153845

Kenen tekstejä luet?

Esittelyssä ovat blogin kirjoittajat, leikkivät liikemiehet, vaikka lisäksi varmasti lainataan ja esitellään muitakin kirjoittajia ja muiden sisältöjä. Tässä siis ovat Simo Routarinne ja Jani Turku:

Simo: Monesti tulee miettineeksi, mikä on mun missio? Ja vastaus on ollut aika sama jo yli parikymmentä vuotta: improvisaation ilosanoman levittäminen mahdollisimman laajalti ja syvälle yhteiskuntamme rakenteisiin. Olen aika varma siitä, että tekisin tätä vaikka ilman palkkaa, mutta onnekseni teen tätä päätyökseni. Miksi juuri tämä missio? Koska olen vakuuttunut siitä, että tietoinen kyky improvisoida tekee työelämän kohtaamisista yhteistoiminnallisempia, tehokkaampia ja hauskempia. Työssä improvisointi on ihmisresurssien synergian maksimointia!

Jani: Mulla sisäinen motivaatio nousee siitä, kun asiat saadaan rullaamaan. Nautin toki esiintymisestä itsekin, mutta vielä enemmän nautin kun näen asioiden sujuvan. Improvisaatio on auttanut fokusoimaan pyyteettä muihin ja miettimään hyvää esiintymistä, oppimista tai vaikkapa yhteistyötaitoja. Lisäksi työkalupakkiin on olennaisesti integroitunut ammatticoachin ja fasilitaattorin juttuja, koska ne resonoivat omassa tekemisessä tavalla, mitä haluaisin työelämään tuoda: parempaa yhteistyötä.

Leikkivä liikemies -blogi toimii ammatillisena ikkuna meidän ajatuksiimme. Aiomme kirjoittaa erilaisista aiheista, joista varmasti isona osana on improvisaatio ja sen soveltaminen arjessa, työssä, luovuudessa jne. Näiden taitojen kautta työelämässä tärkeitä sovelluksia ja sisältöjä sitä kautta ovat esimerkiksi vuorovaikutus, tiimityötaidot, asiantuntijan esiintymistaito jne.

Tästä tulee hauska retki, tule mukaan!
Share on FacebookTweet about this on Twitter

, , , ,

No comments yet.

Vastaa

Fuelled by IMPROVment.